Hoppa till sidans innehåll

Spring Sevedesleden med oss!

13 AUG 2021 18:57
Söndagen den 19:e september är vi ett gäng som i lugnt och skönt tempo tänkte springa ”vår” del av den vackra Sevedeleden.
  • Skapad: 13 AUG 2021 18:57

Vi kommer springa i två grupper där den ena gruppen springer 10 km och den andra tar sig an 26 km. Det är helt kravlös löpning, utan tidtagning eller fokus på att springa snabbt. Alla som vill ska kunna vara med! Vi ser det som ett tillfälle att komma ut och njuta av den vackra skogen och samtidigt få lite bra motion gjord.

10 km: samling kl. 11.00 på Slättvallen. Vi åker sedan till badplatsen vid Holmsjön och springer leden ner till Mariannelund.

26 km: samling kl. 10.00 på Slättvallen. Vi åker sedan upp till Kvilleken där vi går på leden och springer ner till Mariannelund.

Vi har begränsade möjligheter att ordna med transport, så försök komma med egen bil. Det kommer INTE finnas några vätske- eller enegistationer utplacerade, så ta med det du själv behöver äta/dricka.

Vi är tacksamma om ni mailar Robin på This is a mailto link ifall ni vill följa med och anger vilken sträcka ni vill springa.

Hoppas vi ses den 19/9!

Psssstt… Ett perfekt tillfälle att provspringa banorna inför Sevede Trail Run som går av stapeln igen i vår!

Skribent: Lukas Kvist
E-post: Adressen Gömd

Vi samarbetar med:

http://wallnas.se/

www.vida.se

https://www.ltvsparbank.se/

http://www.rosenjohanssonbygg.com/

https://www.mariannelundsexpress.se/

http://www.magnussons.com/

 

 

Postadress:
Hässleby SOK - Orientering
Urban Gustafsson, Hantverksgatan 8
59898 Mariannelund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info